Tizenkét játékosunk már aláírta szerződését a következő bajnokságra!

Egy érkező és egy távozó mellett tizenegyen maradtak a régi keretből!

2016.06.09.

Bár egyelőre még csak az alapozás első felében járnak hokisaink, a szakmai stáb a háttérben már gőzerővel dolgozik a 2016/2017-es keret kialakításán!

 

Jelen állás szerint tizenegy játékosunk írta alá új, vagy rendelkezik érvényes szerződéssel a következő szezonra. Így az már biztos, hogy a következő bajnokságban is csapatunkat erősíti Csányi Karol, Turbucz Martin, Nemes Benjámin, Garbacz Ádám, Virág Tamás, Dömötör Róbert, Dósa Krisztián, Gröschl Tamás, Pichler Ádám, Hegyi Ádám. Pápa Márton jelenleg nem a többiekkel készül, hiszen az előző bajnokságban keresztszalag-szakadást szenvedett, így ő személyi edzőjével készül az előttünk álló rajtra. Őt kölcsönből végleg sikerült megszereznünk, így kettős igazolással fog pályára lépni (Vasas junior és UTE felnőtt csapat). Friss hír még szurkolóinknak, hogy a felnőtt kerettel készül Szalma Zsolt és Garbacz Máté is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új igazolásként egyenlőre még csak Tóth Gergő érkezéséről tudunk beszámolni, de reményeink szerint a jövő hét folyamán további friss és jó hírekkel tudunk szolgálni szurkolóinknak. Gergő – posztja szerint csatár – a Fehérvár MOL Liga keretében lépett jégre az előző idényben, de az azt megelőző bajnokságban már közel ötven mérkőzés erejéig szerepelt az EBEL-es együttesében is.

 

Egy távozója is akadt keretünknek. Kiss Ákos a nagy rivális Ferencváros csapatához igazolt. Neki köszönjük az elmúlt szezont és sok sikert kívánunk a pályafutásához.

 

További információ még csapatunk háza tájáról, hogy a mostani alapozó felkészülés egészen június 24-éig tart, majd egy hónapra mindenki egyéni edzéstervet kap, és ezek után július végén, a külföldi játékosokkal kiegészülve újra együtt készül majd a keret a Megyeri úton!

 

Vissza Vissza