Újabb hátvéd csatlakozott a jövő évi keretünkhöz!

A 2017/2018-as bajnokságban a 25 éves Varga Arnold is lila-fehérben fog kikorcsolyázni a jégre

2017.07.10.

Mint azt már megannyi helyen lehetett olvasni, a következő bajnoki kiírásban eggyel kevesebb csapat fog megmérkőzni a MOL Liga bajnoki címéért, hiszen a Debreceni HK nem vállalta az indulást, így a játékosai szabadon igazolhatóvá váltak. Ezt a lehetőséget használta ki vezetőségünk, és – bár nem túl vidám az apropója legfrissebb igazolásunknak –, azért annál nagyobb örömmel jelentjük be szurkolóinknak, hogy a 2017/2018-as bajnokságban a 25 éves Varga Arnold is lila-fehérben fog kikorcsolyázni a jégre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arnold – akárcsak nagyon sokan – a Dunaújváros utánpótlásában kezdte meg szárnyainak bontogatását, majd a 2010/2011-es szezontól már a Fehérvár felnőtt, valamint U18-as és U20-as csapatát erősített. A MOL Ligában 103 mérkőzésen 23 pontot ért el. Azért „csak” ennyit, hiszen mindeközben – 2012-től – négy évig a Fehérvár EBEL csapatában játszott, ahol 128 találkozón 14 pontot szorgoskodott össze.

 

Tavaly újra klubot váltott, és Debrecen tette át a székhelyét. Itt 48 összecsapáson 28 egységig jutott. Sajnos a kialakult helyzet miatt neki is új csapatot kellett keresnie, ami az UTE lett.

 

Védőnk így élte meg az újabb változást: „Nagyon örülök, hogy az Újpesthez tudtam szerződni! A tavalyi évben nagyon jól szerepelt a klub, azt gondolom, rengeteg potenciál van a csapatban, idén még jobb eredményt várok. Sokat beszéltem Szilassy Zolival és Ancsin Jánossal a kialakult helyzetről. Nagyon szépen köszönöm a bizalmat a vezetőségnek és a klubnak, megpróbálok teljes erőbedobással a szezonra koncentrálni és győzelemre vinni az Újpest csapatát!

 

SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza