Két mérkőzés vár csapatunkra a héten!

Kedden Visegrád Kupa, pénteken felkészülési mérkőzést játszik együttesünk

2017.08.28.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A múlt heti három Visegrád Kupa mérkőzés után ezen a héten kétszer lép jégre jégkorong csapatunk. Elsőnek kedden, 18 órakor, a Visegrád Kupa negyedik összecsapásaként a Nyitra csapata látogat a Megyeri útra, majd pénteken, szintén 18 órai kezdettel egy nem is olyan régen véglegesített felkészülési mérkőzésen láthatjuk Kiss Daniékat a szlovén Olimpija Ljubljana ellen.

 

Vezetőedzőnk így értékeli az eddigi, és az előttünk álló találkozókat: „Az nagyon pozitív, hogy szoros mérkőzéseket tudunk játszani egy magasabb bajnokságból érkező, rájátszás, vagy döntős csapatok ellen. A mi tapasztalatunk az, hogy a Zsolna, Poprad, Érsekújvár sorban mindig egy kicsivel erősebb csapatokkal találkoztunk. Vasárnap úgy éreztem, hogy az Érsekújvár volt a legnagyobb falat. Nagyon sok jó dolgot tapasztaltunk a mérkőzés során. Sok időt töltöttek ugyan a mi „zónánkban”, de ez csalóka lehetett, mert az első harmad után kicsit módosítottunk a felálláson, és bár sokat voltak a harmadunkban, olyan területeken dolgoztak, amik nem veszélyesek. Nagyon komolyan védtük a pálya közepét, jól dolgoztunk a lövővonalakban. Ellenfelünk távoli lövésekkel operált, a kipattanókat jól „takarítottuk” el a kapunk előtt, kapusunk jó napot fogott ki, úgyhogy a védekezésünk eléggé bíztató. Nyílván itt is van, amin lehet még javítani. A gólt a 16 perc emberhátrány egyikében kaptunk, de e tekintetben is fejlődtünk. A támadórészben is megvoltak a helyzeteink, többször álltunk „tisztán” a kapuval szemben, mint a hazai együttes, de nem tudtunk befejezni a támadásokat, bár lőttünk kapuvasat is. Főleg a Nyitra elleni meccs utáni időszakban helyezzük majd jobban erre a hangsúlyt. Úgy gondolom, hogy a Nyitra ebből a nyolc csapatból is kiemelkedik egy kicsit, lásd a Miskolc ellen győzelem. Bizakodva várom a találkozót, hogy kiderüljön, mi mit tudunk egy ilyen erős csapat ellen.

 

A pénteki találkozón, mivel felkészülési mérkőzésről van szó, MINDENKI SZÁMÁRA INGYENES A BELÉPÉS, de a bejáratnál – ugyan úgy, mint egy bajnokin – beléptetés fog működni, ezért kérünk mindenkit, hogy időben érkezzem meg a Megyeri útra.

 

HAJRÁ UTE!

Vissza Vissza