Újabb csatárunk hosszabbította meg szerződését!

Nemes Benjámin már a negyedik szezonját kezdi lila-fehérben

2018.05.16.

Benk András után egy újabb névvel bővült a „maradó” játékosaink listája, hiszen már biztossá vált, hogy Nemes Benjámin is Újpesten folytatja pályafutását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Benji„ három évvel ezelőtt váltott csapatot, akkor Fehérvárról költözött át a negyedik kerületbe. Az elmúlt időszakban 145 első osztályú bajnokin lépett jégre, ahol összesen 57 pontot ért el. Legnagyobb sajnálatunkra – ahogyan azt majd ő is elmondja – az előző szezont nem sikerült sérülés nélkül „kihúznia”, így neki idő előtt ért véget a bajnokság. Természetesen játékosunk azóta már túl van a gyógytornákon, és teljes erőbedobással készül az előttünk álló szezonra.

 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én már április közepén megállapodtam a vezetőséggel a folytatásról. Nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a szezon, mely csapatok maradnak, kik jönnek, és hogy hogyan változnak az erőviszonyok. Továbbra is nagyon lelkes vagyok, örülök, hogy újra itt lehetek a Megyeri úton, mert szeretek itt játszani. Sajnálom, hogy az előző szezon végét elrontottuk, ráadásul nekem a könyököm is eltört. Ezt leszámítva nagy dolog volt bejutni a Magyar Kupa döntőjébe, és szuper volt, hogy a miskolci fináléban tele volt a vendégszektor újpesti szurkolókkal. Nekem egy nagy álmom, hogy minden meccsünket telt ház előtt játsszuk. Ráadásul az UTE pályán az öltözőbe is lehet hallani, ha megy az ének a lelátón (pl. tavaly az UTE-FTC meccsen a vándorkupáért), így adva plusz motivációt a csapatnak.

 

SOK SIKERT ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZEZONT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza