Egy év kitérő után tér vissza csatárunk a Megyeri útra!

Csányi Karol újra lila-fehérben lép majd jégre a következő bajnokságban

2018.06.11.

Nem volt könnyű helyzetben szakosztályunk a 2016/17-es bajnokság vége után, hiszen az egyik leg ponterősebb játékosunkat „veszítettük” el, ám azt tudomásul kellett venni, hogy egy olyan lehetőség küszöbén állt 81-esünk, amit nem lehetett visszautasítani. Egykori edzője az orosz másodosztályban szereplő VHL-es Kunlun Red Star Heilungcsiang csapatához hívta játékosunkat, ahonnan csak egy „ugrás” volt a KHL, ahol két mérkőzés ereéig egyszer már bemutatkozott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A statisztika szerint négy találkozón is pályára tudott lépni a kínai együttesben, és egy gólpasszal járult hozzá csapata győzelméhez. Ezt követően a szlovák első osztályban szereplő HK Nitra-hoz igazolt, ahol már több játéklehetőséget kapott a bajnokságban, 46 összecsapáson 11 pontot (7 gól, 4 gólpassz) ért el. Innen a szezon végén távoznia kellett, és ezennel hivatalosan is bejelentjük, hogy Csányi Karol újra lila-fehérben folytatja a pályafutását.

 

„Karcsit” nem hisszük, hogy be kellene mutatni a szurkolóknak, hiszen az itt eltöltött három év alatt az egyik közönség-kedvenc lett, 106 mérkőzésen 68 pontot termelt az ellenfelek legnagyobb bánatára.

 

Legfrissebb igazolásunk így nyilatkozott honlapunknak: „Nagyon boldog vagyok, hogy újra Újpesten játszhatok majd, hogy ismét találkozhatok a szurkolókkal, a csapattársakkal és a vezetőséggel. Szép három évet töltöttem a Megyeri úton. Szeretném ott folytatni, ahol 2017-ben abbahagytuk, amikor is bronzérmet nyertünk a bajnokságban. Bízom benne, hogy a játékommal hozzá tudom majd segíteni a klubot, hogy bejussunk a bajnoki döntőbe.

 

A szurkolók mindig nagyszerűek voltak, amikor ott játszottam, és az alatt a néhány mérkőzés alatt, amit megnéztem tavaly, amikor Budapestre látogattam, azt láttam, hogy még jobbak lettek. Így ezúton is azt üzenném nekik, hogy jöjjenek ki minél többen a mérkőzéseinkre, és támogassanak minket a lehető leghangosabban, hogy el tudjuk érni közösen a céljainkat!

 

SOK SIKERT KÍVÁNUNK ÉS SÉRÜLÉSMENTES BAJNOKSÁGOT!

Vissza Vissza