Kanadai szélsőt igazolt jégkorong csapatunk!

Legrissebb igazlásunknak az UTE lesz a harmadik európai csapata

2018.07.05.

A felkészülés első szakasza befejeződött játékosaink számára (folytatás július végén – szerk.), ám a háttérben még mindig dolgoznak a fogaskerekek, hogy a következő bajnokságra megerősítsük együttesünket. Ennek a következő lépcsőfoka, hogy szakmai stábunk mindenben megegyezett a kanadai Taylor Stefishen-nel, így ő is a Megyeri úton folytatja a pályafutását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28 éves szélsőnk 2004-ben kezdett el jégkorongozni, majd az évek múlásával lassan végigjárta a kanadai, majd az amerikai „hokiranglétrát”. 2007/08-ban a BCHL-ben (British Columbia Hockey League – szerk.) 69 mérkőzésen 97 pontot ért el, 2010/11-ben a WHL-ben (Western Hockey League – szerk.) majdnem összejött a pont per meccs átlag (72 mérkőzésen 71 pont). 2014/15-ben az ECHL-ben (East Coast Hockey League – szerk.) az Elmira Jackals csapatában 58 találkozón 40 pontot szerzett, majd még ugyanebben az évben 10 mérkőzésen bemutatkozott az AHL-ben (American Hockey League – szerk.).

 

Egy évvel később már Olaszországban, a Sterzing/Vipiteno együttesében lépett jégre az Alps Hockey League-ban, ahol 22 összecsapáson 26 pontot termelt, és egészen az elődöntőig jutottak. Az ezt követő évben a Francia Dijon csapatát erősített, ahol 50 találkozón 39 pontot ért el, és ezzel a teljesítményével csapata legponterősebb játékosa lett. Sajnos az együttes ezt követően megszűnt, így tavaly visszatért az East Coast Hockey League-be, ahol az Atlanta Gladiators együttesében 60 mérkőzésen lépett pályára, és 26 pontot szerzett. Innen igazolta le csapatunk.

 

Legfrissebb igazolásunk kicsit szűkszavúan nyilatkozott honlapunknak, ám az bizton ígérhetjük, hogy amint megérkezik hazánkba, azonnal lecsapunk rá, és egy interjúban kifaggatjuk majd a terveiről: „Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhattam az UTE-hoz. Úgy gondolom, hogy jó esélyünk van a bajnokság megnyerésére. Nagyon várom már, hogy elkezdődjön a munka és találkozhassak a csapattársakkal!

 

SOK SIKERT ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZEZONT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza