Ponterős csatár tér vissza a Megyeri útra!

Andrej Hebar egy év kitérő után játszik újra csapatunkban

2018.07.11.

Kevés olyan játékos van, aki mindössze egy szezont játszott csak lila-fehérben, ám egyből a szurkolók kedvence lett a játékintelligenciája és tudása alapján. Igaz ez „legújabb” igazolásunkra is, hiszen amíg csapatunkat erősített, 46 mérkőzésen 52 pontot ért el, és az elődöntőig jutottunk a bajnokságban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos ezt követően csapatot váltott, ám ez a teljesítményén nem látszott meg, hiszen az HK Olimpija Ljubljana együttesében, az Alpesi Ligában 44 találkozón 52 pontot termelt (ezzel csapatának legeredményesebb játékosa lett – szerk.), a szlovén bajnokságban pedig tizenhat összecsapáson huszonkilenc egységig jutott, és a döntőbe jutottak.

 

„84-esünk” két találkozó erejéig pályára lépett a 2018-as Téli Olimpia kvalifikációs szakaszában, majd a Magyarországon rendezett Divízió 1-es világbajnokságon is láthattuk öt találkozón.

 

Ezt követően tér vissza csapatunkba Andrej Hebar, aki így nyilatkozott honapunknak: „Nagyon örülök, hogy visszatérhetek a Megyeri útra, hiszen a szurkolók minden mérkőzésen fantasztikus hangulatot teremtenek, aminek köszönhetően még jobb érzés pályára lépni. A célom továbbra is az, hogy bajnokságot nyerjek, és hogy meccsről-meccsre jobbak legyünk. Minden nap keményen dolgozom azért, hogy a bajnoki rajtra a legjobb formámban legyek. Már nagyon várom, hogy újra jégen lehessünk a csapattársakkal.”

 

SOK SIKERT ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZEZONT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza