Ladislav Sikorcin is hosszabbított klubunkkal!

Csatárunk jövőre harcba indul a bajnoki aranyéremért

2018.07.25.

Lassan, de biztosan a finisébe fordul jégkorong csapatunk felkészülése, hiszen augusztus elején elkezdődnek a jeges edzések, a hónap közepén pedig már felkészülési mérkőzésen lépnek pályára játékosaink. A 2018/2019-es bajnoki keret kialakítása is a végéhez közeledik, így már csak egy-két játékos bemutatása várat magára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egyik „igazolás” nem más, mint Ladislav Sikorcin, akiről nem szükségeltetik sokat írni, hiszen a pályán már bizonyította tehetségét, és a pont per meccs átlaga magáért beszél.

 

Az első „Sziki időszakban”, 2008 és 2010 között 71 mérkőzésen 141 pontot ért el, majd a másodikban, 2016-tól számítva 76 találkozón 63 egységet szorgoskodott össze, így Anze Ropret és Benk András mögött tavaly a harmadik lett a házi pontlistát tekintve.

 

Csatárunk nagy tervekkel vág neki az előttünk álló bajnokságnak: „A tavalyi szezon után szükségem volt egy kis időre, hogy átgondoljam a jövőt. Ezt követően ültünk le beszélni Janibával (Ancsin János – szerk.), és abban maradtunk, hogy mivel jól ment a játék, a klub szeretné meghosszabbítani a szerződésemet. Elfogadtam az ajánlatukat, mert jól érzem magamat Újpesten, nagyszerű a közönség, és persze azért, mert még hiányzik a bajnoki aranyérem, amit idén szeretnék megszerezni. Ahogy hallottam, jó csapatot sikerült összerakni a szakmai stábnak, így bizakodó vagyok a jövőt illetően.

 

SOK SIKERT ÉS SÉRÜLÉSMENTEM SZEZONT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza