Hivatalosak az ERSTE Liga mérkőzéseinek kezdési időpontjai!

Három hazai találkozóval kezdjük a bajnokságot

2018.08.05.

Mint azt már jeleztük szurkolóinknak a fészbuk oldalunkon, a Magyar Jégkorong Szövetségben elkészítették a 2018/2019-es Erste Liga alapszakaszának aktuális kiírását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A NAGYOBB VERZIÓÉRT KATTINTSON A KÉPRE

 

Sajnos egy-két mérkőzésnek még nincs meg a pontos kezdési időpontja (EV Vienna Capitals, illetve a Hokiklub Budapest elleni idegenbeli mérkőzés – szerk.), de amint ezeket pótolják a csapatok, azonnal módosítjuk mi is a naptárunkat a hivatalos honlapunkon is.

 

Három hazai mérkőzéssel kezdjük majd az előttünk álló bajnokságot, ebből rögtön az első találkozón ellenfelünk a nagy rivális Ferencváros lesz. Érdekesség, hogy két héten belül kétszer is pályára lépünk a zöld-fehérek ellen, hiszen augusztus 23-án ismét csak a Megyeri Útra látogatnak majd.

 

Október második hetében lesz az első erdélyi túra, szokás szerint, karácsony másnapján pedig ismét pályára lépnek majd Benk Andrásék, ezúttal Debrecenben. A 2019-es évet a Vasas ellen kezdjük idegenben, így csapatunknak nem kell majd sokat utazni a szilveszteri buli után. Ahogy a tavalyi szezonban is, úgy most is a Fehérvár ellen zárjuk az alapszakaszt, ezúttal viszont idegenben.

 

Természetesen a Magyar Kupa és a Visegrád Kupa mérkőzései még egyeztetés alatt állnak. Azokról a véglegesítés után tájékoztatjuk szurkolóinkat.

 

HAJRÁ UTE!

Vissza Vissza