Teemu Elomo: Elég volt a lelátóból!

Finn játékosunk a rehabilitáció végén jár, jövő héten visszatérhet a csapatba.

2015.11.14.

Finn játékosunk a rehabilitáció végén jár, jövő héten visszatérhet a csapatba. Karol Csányi viszont kidőlt néhány mérkőzésre.

 

Több hónapos kihagyás után újra jeges munkát végez Teemu Elomo. A sérüléséből visszatérő játékost néhány kérdéssel kerestük meg, először természetesen a hogyléte felől érdeklődtünk.

Köszönöm az érdeklődést, már túl vagyok néhány jeges edzésen. Fontos, hogy lépésről lépésre haladjunk, fokozatosan terhelem a térdemet. Azt még nem tudom, mikor játszhatom mérkőzésen, már nagyon várom az első éles bevetésemet, de előbb vissza kell szereznem az erőnlétemet.
 
A visszatéréssel kapcsolatban megkerestük Szilassy Zoltánt. A vezetőedzőnk szerint a héten még nem számol Elomo játékával, de ha jól alakulnak a dolgok, a jövő héten már helyet kap a csapatban. Ez azt jelenti, hogy leghamarabb a jövő hét keddi, Csíkszereda elleni meccsen láthatjuk újra őt a jégen.
 
Kíváncsiak voltunk arra is, csapatkapitányunk milyennek látja a csapat játékát, mivel magyarázza az ingadozó formát, és mit gondol legutóbbi igazolásunk, a ponterős Erik Pance játékáról.
Úgy látom, hogy a nagy sikerek után mindig leülünk egy kicsit. Megverjük a top csapatokat, aztán a mezőny hátsó felébe tartozó gárdák ellen hátradőlünk, nem állunk rendesen bele a meccsbe. Pedig semmit nem adnak ingyen, minden alkalommal meg kell küzdenünk a győzelemért, és a saját játékunkat kell játszanunk. Már nagyon várom, hogy én is csatasorba álljak, nekem a jégen van a helyem, nem a lelátón! Pance nagyon jól játszik, sok szép gólt szerzett, már nagyon várom, hogy egy sorban harcolhassunk az Újpestért."
 
A csapattal kapcsolatos hír továbbá, hogy Karol Csányi lovaglóizom húzódást szenvedett Norvégiában a válogatott tornáján, így rá több meccses kihagyás vár.
Vissza Vissza