Heti műsor, 47. hét

Három mérkőzés vár együttesünkre a héten

2015.11.16.

Az elmúlt heti két mérkőzésből az örökrangadót behúztuk, igazán emlékezetes hajrával.  Ezen a héten két hazai mérkőzésünk lesz, kedden a Csíkszeredát fogadjuk, pénteken szokatlanul késői időpontban a MAC (20:15, a tv közvetítés miatt) jön a Megyeri útra. De a jövő hét hétfőjén is lesz mérkőzés hazai pályán, ugyancsak tévés meccsen az éllovas miskolciakat fogadjuk.

 

A folyamatosan erősödő, sok légióst foglalkoztatható Csíkszereda jön fel, már az FTC elé került a MOL Ligában. Viszont naponta jégre lépnek, pénteken és szombaton a román bajnokságban játszottak, vasárnap (győzelem Debrecenben), hétfőn (FTC ellen) és kedden is jégre lépnek, ami kimondottan fárasztó sorozat.
A MAC ellen eddig nem ment az Újpestnek, péntek este itt a lehetőség a javításra. Nekünk most a Debrecen van elérhető távolságra, 7 ponttal állnak előttünk úgy, hogy eggyel többet játszottak.


A DVTK toronymagasan vezeti a Ligát, de az eddigi egyetlen vereségüket (ugye emlékszünk, 6:1) a Megyeri úton szenvedték el. Nyilván mindent megtesznek azért, hogy feledtessék a kisiklást. Nagy meccsre van kilátás!

 

MOL Liga:
2015. november 17. kedd, 18:00, Megyeri út: UTE – HSC Csíkszereda
2015. november 20. péntek, 20:15, Megyeri út: UTE – MAC Budapest (M4 Sport)
2015. november 23. hétfő, 18:00, Megyeri út: UTE – DVTK Jegesmedvék (M4 Sport)

Vissza Vissza