Kanadai-montenegrói játékost tesztelünk!

Ned Lukacevic-csel szakmai stábunk egy egyhónapos szerződést kötött

2017.09.12.

A hétfői napon egy új arc is feltűnt a Megyeri úti öltözőben. Ő nem más, mint kanadai-montenegrói Ned Lukacevic, akivel szakmai stábunk egy egyhónapos szerződést kötött, ami alatt fel tudjuk mérni, hogy erősítést jelente-e csapatunknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukacevic 1986. február 11-én született, 16 évesen már a WHL-es (Western Hockey League egy a három Major "A" Tier I juniorliga közül, akik a Canadian Hockey League alá tartoznak. Ezt a ligát a 16-20 évesek számára hozták létre – szerk.) Spokane Chiefs csapatában ütötte a korongot több mint 3 évig. Itt 175 mérkőzésen 84 pontot ért el. Utána következett több AHL-es és ECHL-es időszak, itt 334 találkozón lépett jégre és 189 pontot ért el.

 

Ezt követte egy közép-európai kitérő (játszott a svéd másodosztályban és a szlovák Extraligában), majd Angliában, az EIHL-s Fife Flyers együttesében mutatkozott be. Itt 87 meccsen 100 pontot szorgoskodott össze, majd több csapatban is pályára lépett, ahol majdnem összejött a pont per meccsátlag.

 

Jelen állás szerint klubunk a játékengedélyre vár.  Amint megérkezik, onnantól kezdve lila-fehérben gyarapíthatja majd pontjainak a számát.


Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

 

 

 

Vissza Vissza