Második szezonját kezdi a Megyeri úton válogatott hátvédünk!

Varga Arnold is aláírta szerződését

2018.05.14.

Jégkorong Szakosztályunk vezetése továbbra is gőzerővel dolgozik azon, hogy a következő bajnokságra még feljebb tudjunk lépni a tabellán, ennek újabb lépcsőfoka, hogy a válogatott alapemberének számító hátvédünkkel, Varga Arnolddal is sikerült megállapodnunk, így ő is marad a Megyeri úton.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Arni” tavaly Debrecenből tette át a „székhelyét” a negyedik kerületbe, előtte pedig a Fehérvár EBEL csapatában bizonyította tudását. A mögöttünk levő bajnokságban 35 mérkőzésen 8 pontot ért le, ám ami ennél is pozitívabb, hogy a hazai rendezésű VB-n és a felkészülés folyamán a válogatott egyik alapembere lett a védelemben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Játékosunk most a jól megérdemelt pihenését tölti, de „fél szemmel” már a bajnokságra koncentrál.

 

Nagyon örülök, hogy meg tudtam állapodni az Újpesttel. Bízom benne, hogy a következő évben még többet hozzá tudok majd tenni a csapat eredményességéhez. Az előttünk álló bajnokságban rengeteg új, fiatal és energikus játékos lesz majd a keretben. Egyelőre nem tudni hány csapat fog indulni a bajnokságban, de bízom benne, hogy nem fog romlani a színvonal, és rengeteg néző látogat majd ki a mérkőzésekre!

 

SIKERES ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZEZONT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza