Licitálj Rajna Miki mezére és segíts egy rászoruló családon!

2018.05.21.

Licitálj a Magyar Jégkorong Válogatott által aláírt mezre, két legyet üthetsz egy csapásra. Lesz egy klassz, eredeti, 2015-ös Rajna Miki válogatott mezed, amit a Krakkói VB-n viselt, és a 2018-as VB minden játékosa aláírt, valamint még segítesz is vele .... így fog össze Jégkorong Család

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bárki élete képes egyik pillanatról a másikra felborulni, bár szeretjük azt hinni, hogy balesetek csak mással történnek, néha jön egy pofon az élettől és Te leszel az a másik ember. Sanyi is így járt.

 

Reggel még megjárta a szokásos: otthon - hajnali képesség fejlesztő jeges edzés - iskola “körutat” a fiával, elvitte a párját dolgozni, majd ő is elindult a munkahelyére, mint bármelyik átlagos napon, éppen egy piros lámpánál állt meg, szabályosan. Aztán egyszer csak egy hatalmas csattanás és lökés az autón.

 

Valaki “benézte” a lámpát.

 

A kocsi használhatatlan, a biztosító szívózik, a kocsin még hitel van... Ez egy átlag családot is képes hazavágni jó időre.

 

Sanyiék esete pedig még csak nem is átlagos. Ő és felesége is mozgássérült, mind a ketten két bottal, nehézkesen közlekednek. Így még nehezebb az életük autó nélkül, mert nem lesz könnyű újabb autót találniuk, az anyagi tartalékaik kimerülőben, a biztosítós bürokrácia is hagy némi kivetni valót maga után, csere/bér autó szóba sem jöhet, hiszen egyetlen flotta sem rendelkezik mozgássérülteknek átalakított járművel. Új autó vásárlásakor pedig számtalan szempontnak kellene majd együtt állni (ez meg ugye egyenes arányban növeli az árat), hogy használni tudják, nem mindegy a mérete; Sanyi elég magas, nem mindegy, hogyan tudna így akadályoztatva ki-beszállni, a csomagtér sem elhanyagolható, ha mondjuk kerekesszéket kell betenni….


Most tömegközlekedéssel járnak munkába, ami nem kevés fizikai igénybevétel és jelentős utazási idő növekedés.

 

A fiuk viszont nagyon is egészséges, aktív 13 éves hokis. Így Sanyi és Családja a MI családunk is, a HOKI-család tagja. Nem mehetünk el mellettük segítség adás nélkül.

 

TE is segíthetsz, hogy könnyíts az életükön.


Licitálj a  Magyar Jégkorong Válogatott által aláírt, eredeti 2015-ös Rajna válogatott mezre, amit a 2018-as hazai VB-n résztvevő válogatott minden tagja aláírt.


Az árverésből befolyt teljes összeget Sanyi és családja kapja meg, hogy ezzel is könnyítsünk nekik a nehéz napokon.

 

Kedves Magyar Jégkorong Válogatott!


Köszönjük a felajánlást!


Sikeres licit után akár személyes átvétellel, vagy posta/futár stb, előre utalás után juttatjuk el a mezt. A licit június 3-án, vasárnap éjfélkor zárul! Csak azokat a felajánlásokat tudjuk elfogadni, ami vagy az UTE Jégkorong Szakosztály fészbuk oldalán megosztott kép alá érkeznek, vagy az ujpestite@gmail.com email címre küldenek (az email tárgya legyen: mezárverés)! A kikiáltási ár 15.000 Ft!
 

Vissza Vissza