Utánpótlás csatárunk is nálunk folytatja pályafutását!

Sági Martin a második szezonját kezdi majd a Megyeri úton

2018.06.22.

A felkészülési mérkőzések egyeztetése mellett természetesen nem feledkeztünk meg az igazolásokról sem, így örömmel jelentjük be szurkolóinknak, hogy „szemtelenül fiatal” utánpótlás csatárunk, Sági Martin is marad Újpesten, így vele is találkozhatunk majd a következő bajnokságban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saját nevelésű játékosunk a tavalyi szezon előtt váltott csapatot, és a bajnok Miskolcot hagyta ott a megkeresésünkre. Az előző kiírásban 41 (35 alapszakasz + 6 rájátszás) mérkőzésen lépett pályára, és 18 pontot (5 gól + 13 gólpassz) ért el, így ha jól számoltunk, akkor már a következő szezon második Erste Liga találkozóján meg lesz a 100. mérkőzése a felnőtt bajnokságban.

 

Csatárunk így nyilatkozott a hosszabbításról: „Nagyon örülök, hogy a következő évben is az Újpest színeiben játszhatok! Sajnos tavaly a szezon végére egy kicsit „elfogytunk”, de ennek ellenére jól éreztem magamat, és úgy gondolom, a játékom több területén is fejlődést mutatott. Mindent meg fogok tenni azért, hogy az idei szezonban eredményesebbek legyünk, mert ez a csapat többre képes. Bízom benne, hogy a jó és látványos játékkal minél több szurkolót ki tudunk csalogatni a mérkőzéseinkre. Hajrá lilák!

 

SOK SIKER ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZEZONT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza