Újabb utánpótlás játékosunk csatlakozott felnőtt keretünkhöz!

Horváth Ákos bizakodva várja a bajnokságot

2018.06.25.

Mint azt már jeleztük szurkolóinknak, három utánpótlás játékosunk már megkapta a bizalmat szakmai stábunktól, hogy a 2018/2019-es Erste Ligában is bizonyítson. A már megkezdett úton továbbhaladva újabb jó hírünk van, hiszen U18-as válogatott csatárunk, Horváth Ákos is ott lesz következő bajnokság felnőtt keretében. Természetesen Ákos előtt még nagyon hosszú út áll, hiszen „jövőre” három fronton is helyt kell állnia (U20, U20 EBYSL és felnőtt csapat), de bízunk benne, hogy ő is – akárcsak a többi korosztályos játékos – előbb-utóbb stabil kerettagja lesz „első” csapatunknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 éves csatárunk számára sem ismeretlen az Erste Liga tempója, hiszen tavaly már 12 találkozón volt nevezve a „felnőttek” közé, ahol plusz kettőben zárta a szezont. Természetesen mellette az U20-as csapat sikeréért is „dolgozott”, itt 14 találkozón lépett jégre és 5 pontot (2 gól, 3 gólpasszt) ért el.

 

Játékosunk így várja az előttünk álló bajnokságot: „Nagyon örülök, hogy megkapom a bizalmat az edzőktől, és jövőre is a felnőttekkel tudok készülni. A tavalyi évben húzhattam magamra első alkalommal az Erste Ligás mezt …. nagyon jó érzés volt a srácokkal lenni. Csapatként rengeteget „melózunk”, sajnos a bajnokság végén nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna. A következő szezonra már elkezdtük a felkészülést, jó hangulatba telnek az edzések, nagyon motiváltak vagyunk, újra bajnokságot szeretnénk nyerni Újpesten. Az egyéni céljaim között szerepel, hogy minél több játéklehetőséget kapjak a szezonban, és mindenben segítsem a csapatot a pályán és a pályán kívül is.

 

SOK SIKERT ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZEZONT KÍVÁNUNK

Vissza Vissza