Ales Sila is marad a Megyeri úton!

Kapusunk már az ötödik szezonját kezdi csapatunkban!

2018.06.30.

Eddig mind a csatár, mind a hátvédsorba érkezett érősítés vagy igazolás csapatunkba, így most nem maradt más hátra, mint a kapusposzton is bejelentsük, hogy szlovén hálóőrünk, Ales Sila jövőre kezdi meg az ötödik szezonját csapatunkban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ales” a 2014/2015-ös bajnokságban érkezett együttesünkhöz az Olimpija Ljublujana EBEL csapatától, majd a következő idénytől már elsőszámú kapusként számított rá a szakmai stábunk. Az első, „teljes” bajnokságában 31 mérkőzésen 92,1%-os mutatóval zárt, majd 2016/2017-ben 34 alapszakasz találkozón 91,3%-ot, a rájátszásban 12 összecsapáson 91%-ot „hozott”. A tavalyi év kicsit hektikusra sikeredett számára is, hiszen volt, hogy két hónapig folyamatosan védenie kellett, ami sajnos egy kicsit lejjebb vitte a mutatóját, de így is az alapszakasz 32 mérkőzésén 89.2%-on zárt, majd a playoff-ban hat találkozón ismét 91%-ot nyújtott.

 

Jelen pillanatban 123 ERSTE Liga (MOL Liga) mérkőzésénél jár hálóőrünk, aki nagyon bizakodó az előttünk álló bajnoksággal kapcsolatban: „Nagyon örülök, hogy újra sikerült megállapodnom az UTE-val. Négy szezon után már nem érzem magam „kívülállónak” (nevet – szerk.) Azt hiszem a tavalyi szezon egy nagy „teszt” volt, nem csak a csapatnak, hanem az egész klubnak. Egész évben voltak hullámvölgyek, és ez sajnos rányomta a bélyegét a befejezésre is. Remélem mindannyian tanultunk a hibákból, így idén ki fogjuk tudni javítani azokat. A következő szezonban sokat várok magamtól. Tudom, hogy sokkal többet tudok tenni a csapat előrelépése érdekében, mint tavaly, és tudom, hogy ez hozzásegíti a srácokat ahhoz, hogy csapatként is jobbak legyünk. Természetesen hallottam és olvasom, hogy kiket igazolunk, és úgy gondolom, hogy minden adott lesz egy jó kezdéshez. Lépésről lépésre kell előre mennünk, és mindent kiadnunk a jégen a győzelem érdekében. Ha ez megvalósul, akkor minden lila-fehér szurkolónak sok örömet tudunk majd adni. És természetesen ez a célunk, hiszen ők kiálltak mellettünk egész évben, így sokkal többet érdemelnek, mint amit tavaly tudunk adni. HAJRA LILAK!

 

SOK SIKERT ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZEZONT KÍVÁNUNK!

Vissza Vissza