Majdnem végleges a jövő évi keretünk!

Kovács Csabával jelen pillanatban is tárgyal vezetőségünk

2018.08.07.

A cím egy kicsit csalóka lehet szurkolóinknak, hiszen a hétfői napon már a jeges edzéseket is elkezdte csapatunk, és az első felkészülési mérkőzésünkig is már csak egy hét van hátra, ám a keretben még lehetnek változások. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy valaki távozna a Megyeri útról, ám vezetőségünk még tárgyalásokat folytat a tavalyi évben csapatunkat erősítő Kovács Csabával, aki nem döntötte el, hogy folytatja-e a pályafutását, így abban az esetben, amint vállal még egy szezont, akkor elképzelhető, hogy ismét lila-fehérben fog pályára lépni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A keretünk jelen pillanatban így néz ki, ABC sorrendben (zárójelben a mezszámokat tüntetjük fel):

 

Kapusok:

 

Ágoston Olivér (29)
Ales Sila (1)
Márkus Levente (31)
Sági Máté (55)

 

Védők:

 

Huba Peter (3)
Fekete Botond (47)
Florian Iberer ()
Kovács Attila (24)
Nagy Nilan (4)
Phil Kiss (12)
Pokornyi Dávid (6)
Szaller Márk (51)
Varga Arnold (7)

 

Csatárok:

 

Andrej Hebar (84)
Anze Ropret (92)
Benk András (13)
Csányi Karol (81)
Horváth Ákos (26)
Kocsis Ferenc (93)
Kovács Sebestyén (22)
?Kovács Csaba (21)?
Nemes Benjámin (5)
Sági Martin (97)
Schmál Kristóf (47)
Sikorcin Ladislav (18)
Szalma Zsolt (9)
Taylor Stefishen (40)

 

Mint látható, négy kapussal, kilenc hátvéddel és tizenhárom (tizennégy) csatárral vágunk neki a következő Erste Liga, Magyar Kupa és Visegrád Kupa kiírásnak.

 

A „C” betűt, vagyis a csapatkapitányi „jelzést” jövőre csatárunk, és a válogatott csatárának, Benk Andásnak a mezére varrjál majd fel, „helyettesei”, vagyis az „A” betű büszke viselői nem mások, mint Ladislav Sikorcin, Huba Peter, és ha sikerül mindenben megállapodnunk vele, akkor Kovács Csaba lesz.

 

Vezetőedzőnk továbbra is Szilassy Zoltán lesz, segítője Baróti Zsolt marad, a kapusokkal Váradi Csaba foglalkozik majd. A tavalyi évben még az U20-as csapatot irányító Szuchánszki Dávid fog a felnőtt csapat videós elemzéseiért felelni, a felszerelés menedzser Bálint Attila, a masszőri feladatokat Bors Attila látja majd el, az erőnléti edző pedig Puskás Sándor lesz.

 

HAJRÁ UTE!

 


Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

 

 

 

 

 

Vissza Vissza