Debreceni HK - UTE 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)

Kaskov duplája eldöntötte a három pont sorsát!

2015.09.20.

Debreceni HK  -  UTE 3:1  (1:1, 0:0, 2:0)
Debrecen, 440 néző, vezette: Németh M., Nagy A., Kókai M.,  Soltész Á..


Debreceni HK: Vay - Emanuelsson (1), Ivanov (2), Kurilyuk, Kaskov 2, Troshin (1) - Hetényi P. (1), Wéber, Hári 1, Könczei (1), Saluga - Csíki, Kovács B., Dancsfalvi, Godó, Barabás. Edző: Romanov Dmitrij, Razov Igor

UTE: Pleszkán - Lindgren, Kiss D., Nemes, Mihalik, Virág T. - Huba (1), Hegyi Á., Csanyi (1), Gröschl, Turbucz - Dósa, Garbacz Á., Pichler Á., Dömötör, Kiss Á. 1 - Zalavári, Sommer, Feil, Egyed, Hodos. Edző: Szilassy Zoltán, Baróti Zsolt

Gólok:
13:34 - 1:0 Hári (Könczei, Hetényi P.)
18:33 - 1:1 Kiss Á. (Csanyi, Huba) 2ee
50:38 - 2:1 Kaskov (Troshin, Ivanov)
53:58 - 3:1 Kaskov (Emanuelsson, Ivanov) ee

Kiállítás: 14 perc  + 10 perc fegyelmi (Troshin) ill. 10 perc
Lövések: 28 ill. 54 (9:21, 9:18, 10:15)

 

Első 10 perc az Újpesté volt, a hazaiak alig jöttek át a félpályán. Utána leálltunk, mintha megnyertük volna a meccset, így feljöthetett a Debrecen. A hazaiak Hári révén betuszkoltak egy gólt, Kiss Ákos kettős előnyből egyenlített, 1:1.


A második harmadban megint domináltunk, de volt egy ötperces kihagyás, megint felhoztuk az ellenfelet. A harmadik játékrészben a korábbiaknak megfelelőn az Újpest támadott, volt kettős emberelőnyünk, két szólónk, egy az egyes szituáció emberhátrányban, de minden kimaradt. Végül Kaskov révén két góllal büntetet a Debrecen, 3:1. Az utolsó 2 percet még megnyomtuk de már késő volt.

 

Szilassy Zoltán: "A mai vereség oka egyértelműen a helyzetkihasználásunk. Az első 5 a 3-as emberelőnyünket ugyan belőttük, de a másodikban már nem ment lövés a debreceni kapura. Azt szokták mondani, hogy a csak a kapura lövésből lehet gól. Egyenlő létszámnál rengeteg helyzetet kihagytunk. Volt üres kapunk, két szólónk, sőt, még egyszer hátrányban is egy az egyben mentünk kapura. Megint nem értünk el szinte semmit azzal, hogy dupla annyit lőttünk kapura, mint a Debrecen. A támadójátékunk végén levő koncentrálásra kell nagyobb hangsúlyt fektetnünk. A labdajátékok törvényszerűsége, hogy ha kihagyod a helyzeteidet, az megbosszulja magát. Ez egy egyszerű képletnek tűnik, amire azonnali megoldást kell találnunk. Bízom benne, hogy a hétfői, Miskolc elleni összecsapáson már tudunk ezen is javítani."

Vissza Vissza