Heti műsor, 39. hét

Két TV-s mérkőzést láthatnak szurkolónik a héten!

2015.09.21.

A héten megint három meccset játszik az UTE, egyet idegenben, kettőt a hazai jégen. Hétfőn tévés meccsen játszunk Miskolcon, pénteken a Megyeri úton örökrangadó az FTC ellen, míg vasárnap a MAC csapatát fogadjuk.


Kell a pont, hiszen nagyon szoros a mezőny, bárki bárkit legyőzhet, és valamennyi együttes szorgosan gyűjtögeti a pontokat. A táblázaton előttünk áll a Debrecen, a MAC, az FTC és a Miskolc, mögöttünk a Fehérvár, a Dunaújváros és a Csíkszereda – a Brassó még nem játszott meccset.

 

Egy nappal a debreceni mérkőzés után a Miskolc az ellenfél – ez nagyon komoly feladatnak tűnik. Az Újpest a Fehérvár ellen már kezdett összeállni, és vasárnap a Debrecent is jól beszorítottuk, de a sok lövés csak egy gólt és 0 pontot hozott. A Miskolc pénteken Újvárosban kapott ki hosszabbításban, vasárnap Fehérváron győzött. A TV4 Sport csatornán követhetjük a mérkőzést.


Pénteken a Megyeri útra jön az FTC. A zöldek jól kezdtek a bajnokságban, ezért is fontos ellenük a hárompontos győzelem. Ezt a mérkőzést is adja a TV4 Sport. Vasárnap jön a MAC, akik ellen van tartozásunk, a Liga nyitó mérkőzésén ők nyertek. Itt az alkalom a visszavágásra!

 

MOL Liga:
2015. szeptember 21. hétfő, 18:00, Miskolc: DVTK Jegesmedvék –UTE (TV4 Sport)
2015. szeptember 26. péntek, 18:00, Megyeri út: UTE – Ferencvárosi TC (TV4 Sport)
2015. szeptember 28. vasárnap, 18:30, Megyeri út: UTE – MAC Budapest

 

Vissza Vissza