Kezdődik a MOL Liga!

A MAC ellen lépünk pályára a szezonnyitón!

2015.09.07.

Csütörtökön a MAC – UTE mérkőzéssel indul az idei MOL Liga idény! A Tüskecsarnokban 20:30-kor kezdődik az összecsapás, ahol egy újonc létére nagyon erős csapattal találkoznak a lilák.


Az új MOL Liga-helyszínen 1000 forint lesz a belépő. A MAC Budapest vezetőségének döntése szerint a nyitómeccset mindenki belépőjegy nélkül, ingyen tekintheti meg. A létesítményben csak ülőhelyek vannak, ezeket érkezési sorrendben foglalhatják el a szurkolók.


Vasárnap este Újpestre jön a Csíkszereda, a szokásos vasárnapi időpontban, 18:30-kor kezdődik a találkozó a Megyeri úton.

 

Az új idényre a MOL Liga alaposan átalakult. Két új induló, a Fehérvár AV19 és a MAC Budapest vesz részt a bajnokságban, viszont nem indulhat el az Nové Zámky együttese. Az erdélyi csapatok a román hazai bajnokságban nem kaptak könnyítést, így eléképesztő mennyiségű mérkőzés vár rájuk, reméljük, bírják majd erővel, játékosokkal, és anyagilag is a dupla terhelést.
A csapatok is jelentősen változtak. Komoly játékosmozgás után az erőviszonyok tisztázatlanok. Ami biztos: a két újonc erős játékoskerettel vág neki az idénynek. Az első kör tulajdonképpen arra lesz jó, hogy a csapatok megismerjék egymást, felmérjék a további esélyeket.

 

MOL Liga:
2015. szeptember 10. csütörtök, 20:30, Tüskecsarnok: MAC Budapest - UTE (M4 Sport - felvételről)
2015. szeptember 13. vasárnap, 18:30, Megyeri út: UTE – HSC Csíkszereda

Vissza Vissza